Nieuws

 
 


Nieuwe medewerker;

 
Per januari 2016 hebben wij ons werkplaatsteam versterkt met Joep van Koeveringe. Dit naar aanleiding van het vertrek van Dick Gravendeel. Dick is per oktober 2015 een nieuwe uitdaging aangegaan bij Caravanbedrijf Van Voorthuizen in Renswoude.
 
Joep heeft meer dan 30 jaar ervaring met caravans en campers en heeft de laatste 23 jaar gewerkt bij Caravancentrum Berkenbosch in Eefde. Samen met Remy, Dirk en Mark zorgt Joep er voor dat u zorgeloos met uw caravan of camper  kunt blijven kamperen. Met al uw technische vragen en opmerkingen kunt u bij ons werkplaatsteam terecht.
 

 
 
Nieuwe 2016 modellen
 
Wij hebben een groot aantal nieuwe 2016 modellen die wij graag aan u laten zien. Echte 2016
noviteiten zijn de nieuwe Sport & Fun serie van Knaus en de nieuwe Beduin serie van Dethleffs, Op de merkenpagina's kunt u bekijken welke modellen op voorraad staan. Vanaf dit moment zijn er ook goede deals te maken met de laatste 2015 modellen. Deze buitenkansjes vindt u op de pagina "actuele aanbiedingen". U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd om bij ons in Duiven de modellen, onder het genot van een kop koffie, te komen bekijken.
 

 
 

 
 
 
 

Seizoensopening 2013;
 
Op zaterdag 16 en zondag 17 maart organiseren wij onze jaarlijkse seizoensopening. Uiteraard met een hapje en een drankje, veel caravannieuws en de kinderen worden niet vergeten. Dit jaar hebben wij veel demonstraties in samenwerking met de leveranciers. Hieronder volgt een korte beschrijving;
 
  • Er is een voortentenshow met de nieuwste en meest courante modellen van Dorema,
  • Maatwerkmatrassen komt met de mobiele slaapstudio waarin u de diverse matrassen en oplegmatrassen kunt uitproberen,
  • Presentatie van EP hydraulische levelsystemen voor caravans en kampeerauto's,
  • BBA presenteert diverse nieuwe producten waaronder een revolutionair systeem voor het aftappen en reinigen van uw (drink)watersysteem in uw caravan en/of kampeerauto.
  • De allernieuwste satellietsystemen van het merk Satenne worden gepresenteerd waaronder het zeer compacte SNIPE systeem. Overal in Europa TV kijken met "één druk op de knop",
  • Diverse acties met movers, airco's en overige kampeeraccessoires en diverse nieuwtjes.
  • Spectaculaire verkoopacties op overjarige caravans met kortingen oplopend tot 5000,- Euro.
Wij hopen u te mogen begroeten op 16 en/of 17 maart a.s.

Nieuwe 2013 modellen,
 
De eerste 2013 zijn binnen en vanaf nu zijn er vrijwel wekelijks aanvullingen. Kijk op de merkenpagina's voor een actueel overzicht van de modellen die nu bij ons te bewonderen zijn. De aanlevering van de nieuwe modellen betekent ook dat de bestaande show- en voorraadcaravans met flinke kortingen worden verkocht. Deze modellen zijn volledig nieuw en worden geleverd met fabrieksgarantie. Op de pagina 'actuele aanbiedingen' vindt u een overzicht van deze caravans, met bijbehorende prijzen.

Seizoensopening op 24 en 25 maart 2012
 
Dit jaar vindt onze officiele seizoensopening plaats op 24 en 25 maart a.s. We hebben diverse akties met nieuwe caravans van onze merken Knaus, Dethleffs en Caravelair, diverse demonstraties met o.a. speciale navigatiesystemen voor kampeerders, de nieuwste volautomatische satellietschotels, zonnepanelen, etc. U heeft bovendien de mogelijkheid om te proefrijden met een caravan die is uitgerust met het uitermate comfortabele "Brake-Assist" systeem.
 
Er zijn deze dagen grote kortingsacties met ondermeer campingmeubelen die worden aangeboden met kortingen tot 40%
 
Zoals u van ons gewend bent zorgen wij voor een hapje en een drankje en zullen wij de kinderen niet vergeten.
 
Iedereen is welkom. Onze vaste relaties ontvangen nog een persoonlijke uitnodiging.
Tot ziens op 24 en/of 25 maart a.s.!

Voordelig een nieuwe caravan?
 
Wilt u het liefst een nieuwe caravan maar is uw budget niet helemaal toereikend? Wij verkopen een aantal nieuwe overjarige caravans met aantrekkelijke kortingen. Zie hiervoor onze pagina "Actuele Aanbiedingen". Het is ook mogelijk om nu al een 2012 showmodel te reserveren tegen aantrekkelijke voorwaarden. Onze verkopers vertellen u er graag meer over.

De eerste 2012 modellen zijn binnen;
 
Vanaf heden (juli/augustus 2011) zijn de eerste 2012 modellen bij ons te bewonderen. Op de merkenpagina's staan de actuele showmodellen genoemd. Vanaf nu zijn er wekelijks aanvullingen van nieuwe modellen. Naast de meest courante modellen hebben of krijgen wij ook een aantal exclusieve- of actiemodellen in onze showvoorraad, bijvoorbeeld: Caravelair Venicia, Caravelair Free-Line, Dethleffs Campy, Dethleffs Exclusive Emotion VIP, Knaus Deseo Lifestyle, Knaus Celebration,  etc.
Ook onze showmodellen worden verkocht. Bel dus even vooraf als u een showmodel wilt komen bekijken om teleurstelling te voorkomen.
 

Vanaf nu te zien bij Liemers Caravans:
 
De Dethleffs Tourist HD. Een nieuwe hefdakcaravan met de bekende Dethleffs kwaliteit.
 
Ook leverbaar in kleurdesign Cappucino.
 
 

Aktiemodellen Knaus, Dethleffs en Caravelair;
 
Zowel Knaus als Dethleffs hebben dit jaar wat te vieren. Knaus bestaat dit jaar 50 jaar en Dethleffs maar liefst 80 jaar. Er zijn aktiemodellen in aantocht om deze jubilea te vieren. Hieronder de eerste foto's van de Knaus "50 Years Celebration".
 
 
 
 

 
De verkoopklapper van 2010 gaat ook verder in 2011:
Wegens groot succes in 2010 gaat Caravelair in 2011 opnieuw een 390 FreeLine model uitbrengen. Deze caravan heeft, evenals vorig jaar, een aantal extra's als gladde polyester beplating, dakreling, lichtmetalen velgen, etc. Voor nog geen 11.000,- Euro een nieuwe complete caravan met 3 jaar fabrieksgarantie (vijf jaar waterdichtheidsfgarantie). Met een leeggewicht van slechts 750 Kg is deze caravan voor nagenoeg elke trekauto geschikt. In 2010 waren deze modellen -hoe kan het ook anders- snel uitverkocht. Zorg dat u er dit jaar op tijd bij bent.

Super start;
De eerste weken op onze nieuwe locatie hebben onze vewachtingen overtroffen. We zijn nog steeds bezig de laatste puntjes op de i te zetten maar krijgen nauwelijks kans hiervoor. Vele mensen hebben de weg naar onze nieuwe locate al gevonden en willen niet wachten tot de seizoensopening 26 en 27 maart, om te komen kijken. De eerste reacties zijn erg positief en wij krijgen er elke dag nog meer zin in. Tot ziens op de Ratio 18 in Duiven.

Verhuizing;
Na weken van hard werken is het zover. Liemers Caravans opent op 4 januari 2011 haar deuren op de nieuwe lokatie aan de Ratio 18 in Duiven, direct aan de A12. Er volgt in april nog een officieel openingsweekend dat samenvalt met de jaarlijkse seizoensopening. Hierdoor is er nog wat tijd om de puntjes op de i te zetten en en te zorgen dat we er 200% klaar voor zijn als de grote drukte losbarst.
 
Onze Privilegepashouders ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor het openingsweekend. Bent u benieuwd naar onze nieuwe huisvesting en wilt u niet wachten dan bent u uiteraard vanaf 4 januari welkom om te komen kijken tijdens onze normale openingstijden. De eerste weken zullen we nog een beetje onze weg moeten vinden en zal alles nog niet even gesmeerd lopen. Wij vragen alvast om uw begrip hiervoor. Wij zijn zelf enorm blij en trots op onze nieuwe huisvesting en zijn er van overtuigd dat wij u vanaf hier nog beter van dienst kunnen zijn. Overtuig uzelf!
 

(De volgende nieuwsbrief is aan onze Privilegepashouders verstuurd) 
Welkom bij onze nieuwsbrief van 2 december 2010
 
Na maanden van voorbereiding gaat het eindelijk gebeuren. WIJ GAAN VERHUIZEN.
 
Vanaf maandag 6 december gaan wij verhuizen naar ons nieuwe adres Ratio 18 in Duiven. In de periode van 6 t/m 18 december 2010 zijn wij om deze reden beperkt bereikbaar. Wij vragen om begrip hiervoor. Voor dringende zaken kunt u contact opnemen met telefoonnumer 0651178160 of een email sturen naar info@liemerscaravans.nl
 
Vanaf 21 december zijn wij bereikbaar op onze nieuwe locatie via de reeds bekende telefoon- en faxnummers.  Vanaf 4 januari hopen wij weer volledig tot uw dienst te kunnen zijn. Wij gaan onze uiterste best doen om er iets moois van te maken en hopen u graag te mogen begroeten op onze nieuwe locatie.
 
In het voorjaar van 2011 krijgt u een persoonlijke uitnodiging om de nieuwe huisvesting te komen bekijken. Voor nu willen wij u alvast prettige feestdagen toewensen en een gelukkig, kampeerrijk maar vooral gezond 2011.
 
Namens het team van Liemers Caravans
 
Rene Uffing

18 september 2010
Voorbereidingen verhuizing
 
De voorbereidingen voor onze aanstaande verhuizing zijn in volle gang. Bij het nieuwe pand staan aan de A12 inmiddels de eerste caravans en campers opgesteld en de reclame-uitingen van Saab zijn vervangen door het bekende Liemers Caravans logo. De volledige verhuizing zal in december gaan plaatsvinden. Tot die tijd blijven we vol operationeel op onze huidige locatie op de Nieuwgraaf.
 
In oktober starten we een verhuizingsuitverkoop waarbij wij een groot aantal artikelen gaan aanbieden met hoge kortingen. Wij houden u op de hoogte.

07 juli 2010
NIEUWE 2011 modellen
 
Vanaf vandaag staan de nieuwe Knaus, Dethleffs en Caravelair 2011 modellen in onze showroom. De 2010 show- en voorraadmodellen zijn nu met extra voordeel te koop. Kijk op de Knauspagina op deze site om te zien welke modellen direct uit voorraad leverbaar zijn.
 

CAMPER TROLLEY
 
Goed nieuws voor de mensen die graag een caravan-rangeersysteem (mover) willen aanschaffen maar schrikken van het gewicht (ca. 50 kg) dat een dergelijk systeem toevoegt aan de caravan. Nu is er de Camper Trolley, een systeem dat u eenvoudig onder de dissel van uw caravan plaatst wanneer dit gewenst is, en weer verwijdert als u het niet gebruikt. 
Het systeem is geschikt om caravans met een totaalgewicht tot 1500 Kg moeiteloos, over nagenoeg elke ondergrond, te verplaatsen. Totaal gewicht van de Camper Trolley is ca. 16 kg. Dit gewicht kunt u in uw auto meenemen zodat dit rangeersysteem geen extra gewicht toevoegt aan uw caravan. We kunnen u veel vertellen en uitleggen over dit systeem maar beter is het systeem met eigen ogen te komen bekijken en te proberen.
 
Introductie en demonstraties tijdens onze festivaldagen op 24 en 25 april a.s.
Tijdens het introductieweekend krijgt u bij aankoop van een Camper Trolley een set Fiamma Levelblokken gratis.
 

LIEMERS FESTIVAL 2010 (1)
 
Elk jaar organiseert Liemers Caravans het Liemers Festival. Dit jaar valt het festival samen met de landelijke kampeer- en caravandagen die worden gehouden van 15 t/m 25 april 2010. Het weekend van 24 en 25 april is er een speciaal aktieweekend met vele activiteiten. Dit jaar  is er o.a. een stand van de ACSI, presentatie van camping Moulin de Lamborde uit Frankrijk, Trekauto Subaru Forester, Introductie en demonstratie van de Camper Trolley (een nieuw type caravan-rangeersysteem dat nauwelijks extra gewicht toevoegt aan de caravan), diverse superaanbiedingen, kindervermaak met een springkussen en een versnapering, Introductie van de voorjaars-aktiemodellen van Caravelair, Knaus en Dethleffs en zoals u van ons gewend bent een lekker hapje en een drankje. Voor alle kopers van een caravan zijn er tijdens het festivalweekend prachtige cadeaus. Deze cadeaus, varierend van een MP3 muzieksysteem tot een volledige CADAC buitenkeuken t.w. van 400,- Euro, worden verloot onder alle kopers.
 
Ook onder de houders van de Liemers Caravans Privilegepas die het festival bezoeken worden prijzen verloot. Uw aanwezigheid is genoeg. Het enige wat u hoeft te doen tijdens dit weekend is uw unieke pasnummer doorgeven aan een van onze medewerkers. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht en worden bovendien de week na het festival bekendgemaakt op deze nieuwspagina. 
 

Op tweede paasdag 5 april 2010 is Liemers Caravans open van 11-00 tot 17.00 uur. Bovendien is er een extra koopzondag gepland op 25 april.

20 maart 2010;
De nieuwe digitale kogeldrukmeter van Reich is vanaf nu leverbaar. Deze kogeldrukmeter, ondermeer bekend van de introductie in de KCK, weegt de kogeldruk van uw caravan op de Kg nauwkeurig.
Adviesprijs € 39,95, Liemersprijs: € 37,50 en met uw Liemers Caravans Privilegepas bovendien nog 10% korting!

Dethleffs actiemodellen 2010;
 
Dethleffs heeft dit voorjaar drie nieuwe actiemodellen op de markt gebracht. De naam voor deze actiemodellen is Pacific. De Dethleffs Pacific modellen hebben unieke indelingen en zijn zeer rijk uitgerust met ondermeer gladde Pacificblauwe beplating, designramen, speciale striping, lichtmetalen velgen, dakreling en een Wigo etuiluifel. Kijk op www.Dethleffs.nl voor meer informatie.

Nieuw voorjaarsmodel van Caravelair;
 
Caravelair heeft een nieuw actie-voorjaarsmodel 2010 geintroduceerd. Het betreft de Antares Luxe 390 Free-Line. Het model heeft de populaire indeling met een treinzit en een vastbed en is voorzien van vele extra's, waaronder gladde beplating, lichtmetalen velgen, dakreling, warmwater-boiler, stabilisatorkoppeling en speciale design bestickering. De actieprijs voor deze caravan bedraagt slechts € 10.495,-  incl. drie jaren fabrieksgarantie.
Uiteraard is ook deze caravalair uitermate geschik voor de lichtere trekauto. Het leeggewicht bedraagt 770 Kg en het maximaal toelaatbare gewicht 1000 Kg. Net als alle nieuwe Caravelair caravans heeft deze caravan een hagelbestendig polyester dak
 
Deze caravan is bij ons te zien en uit voorraad leverbaar.

Op tweede paasdag 5 april 2010 is Liemers Caravans open van 11.00 tot 17.00 uur

De landelijke kampeer- en caravandagen worden gehouden van 15 t/m 25 april 2010. Liemers Caravans is extra open op zondag 25 april. Tijdens deze dagen zullen er weer diverse activiteiten en acties plaatsvinden. Binnenkort meer hierover.

Februari 2010;
Inmiddels zijn vrijwel alle 2010 showmodellen aangekomen en te bewonderen in onze showroom. Ook dit jaar hebben wij ruim 40 nieuwe modellen op show staan en ca. 35 jonge geselecteerde Bovag occasions. Wij bieden een grote en gevarieerde showvoorraad die bovendien ruim staat opgesteld zodat u de modellen goed kunt bekijken. Kijk op de merkenpagina's voor onze actuele showvoorraad. Alle caravans worden uiteraard geleverd met fabrieks- en/of Bovag garantie.

Februari 2010;
Onze winteraktie (gratis mover bij een overjarige of occasion caravan) is helaas voorbij. De aktie is zeer succesvol verlopen en heeft ons vele nieuwe klanten opgeleverd. Inmiddels rijden de eerste afgeleverde caravans al rond met een betrouwbare nieuwe Reich mover.

Wij zijn vanaf 25 december 2009 gesloten tot en met 2 januari 2010. Vanaf dinsdag 5 januari staan wij graag weer klaar voor u. 
 
Fijne feestdagen en een goede start in 2010 toegewenst.

Extra koopzondag op 25 oktober a.s.
Op deze dag presenteren wij de eerste 2010 modellen en hebben wij speciale aanbiedingen op de show- en huurcaravans met kortingen oplopend to wel 4.000,- Euro. In onze campingshop hebben wij seizoensopruiming met een standaard korting van 20% op alle artikelen en extra kortingen oplopend tot 50% op diverse uitlopende artikelen. Doe er uw voordeel mee!
 
Bent u in het bezit van de Liemers Caravans Privilegepas dan kunt al op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober profiteren van deze actie.
 

16 mei 2009
 
HIJ IS BINNEN EN NU BIJ ONS TE BEWONDEREN:
 
 
De nieuwe Dethleffs Aero Style
 
 
Caravannen anno 2009
 
 
Een nieuwe caravan die voor wat betreft vormgeving, functionaliteit en stijl het roer in caravanland volledig omgooit. Voor wie niet kan wachten: www.dethleffs.nl  (klik op "caravans" en daarna op "aero style").
 
Bij ons kunt u deze caravan in volle glorie beleven. (Ons showmodel is de Dethleffs Aero Style 520 TK)
 
 


 
Doorstart KTG (Knaus Tabbert Groep)
 
(5 januari 2009)
 
Nadat de Knaus Tabbert Groep in het najaar van 2008 in financiele problemen was geraakt en zelfs faillissement moest aanvragen is er nu positief nieuws te melden. Er is een investeerder gevonden die de Knaus Tabbert Groep heeft overgenomen. Het betreft zelfs een Nederlandse investeerder nl. HTP Investments BV uit Horst. HTP heeft grootse plannen met de Duitse caravanmerken. Alle drie de fabrieken uit de Knaus Tabbert Groep blijven open (Jandelsbrun en Mottgers in Duitsland en de fabriek in Hongarije) en binnen enkele jaren willen zij de rol van marktleider vervullen. Dat dit geen loze beloftes zijn mag blijken uit het feit dat HTP Investments BV veel ervaring en succes heeft in het weer gezond maken van (financieel) ongezonde bedrijven.
 
Voor ons als dealer en voor u als (Knaus)klant is dit uiteraard goed nieuws. Het is de bedoeling dat de productie binnen enkele weken weer wordt opgestart en dat nieuwe modellen weer kunnen worden uitgeleverd.
 
Meer details zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra er nieuws is houden wij u op de hoogte.
 
 
 

 
September 2008;
 
 LIEMERS CARAVANS DEALER VAN CARAVELAIR CARAVANS.
 
Naast de Duitse merken Knaus, Dethleffs en Sunlight gaan wij nu ook op de Franse tour met het merk Caravelair. Het merk Caravelair heeft de laatste jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt en is in Nederland langzaam de top 10 van best verkochte caravans binnengekomen. E.e.a. komt enerzijds door de scherpe prijs/kwaliteit verhouding en anderzijds doordat Caravelair een ruim assortiment caravans biedt voor de kleinere en lichtere trekauto. Caravelair biedt op alle modellen DRIE JAAR GARANTIE en bovendien vijf jaar garantie op waterdichtheid.
 
Wij zijn als Liemers Caravans blij dat wij nu ook caravans kunnen bieden met een leeggewicht vanaf ca. 600 Kg. Een gewichtklasse die voortdurend populairder wordt doordat de overheid steeds meer de zwaardere (trek)auto's gaat belasten.
 
U kunt vanaf nu de de eerste showmodellen komen bekijken in onze showroom in Duiven. 
 
 
Als u niet zolang wilt wachten kunt u alvast een voorproefje nemen op www.caravelair.nl
 
 
 

 
Certificering service-medewerkers;
 
Onlangs zijn twee van onze service-medewerkers gecertificeerd tot eerste caravanhersteller. Arno Raaijmakers en Remy Janssen zijn beide reeds jarenlang werkzaam bij Liemers Caravans en hebben door hun vooropleiding en werkervaring een hoog niveau bereikt voor wat betreft het onderhouden, repareren en schadeherstellen aan caravans. Om dit niveau vast te leggen hebben zij een EVC traject gevolgd bij de VOC (vakopleiding carrosseriebedrijf).  EVC staat voor Eerder Verworven Competenties en hiervoor zijn de medewerkers uitvoerig getest en gewaardeerd door twee VOC assessoren. De waardering is vastgelegd en beoordeeld met als gevolg dat beide medewerkers ruimschoots voldoen aan de gestelde eisen voor eerste caravanhersteller (niveau 3).  De bijbehorende certifikaten zijn op vrijdag 25 april 2008 uitgereikt.
 
In de autobranche worden vaker EVC trajecten toegepast maar Liemers Caravans is het eerste caravanbedrijf in Nederland dat op deze wijze door de VOC is gecertificeerd. Wij zijn hier uiteraard trots op en feliciteren Arno en Remy met het behaalde resultaat.
 
 
 
Op de foto ziet u van links naar rechts: Dhr. Peter van Dijk (assessor VOC), Arno Raaijmakers, Remy Janssen en Cor van Wijk (assessor VOC).
 

 
 
LIEMERS CARAVANS IS VANAF HEDEN OOK DEALER VAN SUNLIGHT CARAVANS
 
 
(februari 2008)
Sunlight caravans is net als Dethleffs onderdeel van de Hymer groep. De caravans worden in Duitsland gebouwd in de modernste caravanfabriek van Europa. Doordat de productie verregaande is geautomatiseerd kunnen de productiekosten laag worden gehouden. Sunlight caravans kunnen daardoor zeer concurerend worden aangeboden zonder in te leveren op kwaliteit. De service en garantie worden afgehandeld via de ons bekende Dethleffs kanalen in Duitsland waardoor, evenals bij Dethleffs, een zeer hoogwaardige service kan worden geboden.
 
Liemers Caravans heeft nu naast de topmerken Knaus en Dethleffs met Sunlight een merk in huis dat voor wat betreft de prijs/kwaliteit verhouding de vergelijking met elk ander merk aandurft. Wij nodigen u uit om binnenkort de showmodellen te komen bekijken. Vanaf half maart 2008 verwachten wij de nieuwe modellen in onze showroom te kunnen presenteren.
Als u niet kunt wachten nodigen wij u uit om alvast een voorproefje te nemen op www.sunlight-caravaning.nl