Onderhoud

Onbezorgd op vakantie...
 
Liemers Caravans heeft een uitgebreide service-afdeling waar 4 monteurs accuraat en zorgvuldig werken aan uw vakantie-comfort en veiligheid. Onze monteurs zijn vakmensen met veel ervaring en zijn in het bezit van het certificaat 'eerste caravanhersteller' en 'Bovag Keurmeester'
 
Met de modernste apparatuur, meest recente scholingen en middels het lidmaatschap van zowel FOCWA als BOVAG garandeert Liemers Caravans een perfekte service tegen betaalbare prijzen. Onze werkplaats werkt met professionele  apparatuur en is uitgerust met een computergestuurde remmentestbank. Bij de Bovag onderhoudsbeurt ontvangt u altijd een officieel Bovag inspectierapport, een genummerde Bovag inspectiesticker en een remmentestrapport. Hieronder vindt u onze verschillende mogelijkheden om uw caravan te laten onderhouden. Alle bekende merken caravans zijn welkom en ook voor onderhoud en reparatie aan uw (fabrieks)kampeerauto kunt u bij ons terecht.
 
Onderaan deze pagina vindt u een aantal linkjes naar korte (BOVAG) instructiefilmjes waarin u meer wordt uitgelegd over het belang van onderhoud aan uw caravan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Genoemde prijzen zijn exclusief eventueel te vervangen onderdelen. Bij de servicebeurten voor de caravan worden altijd de flensmoeren van de remtrommels vervangen (fabrieksvoorschrift). Samen met de milieutoeslag en de toeslag voor kleinmateriaal (remreiniger, smeermiddelen, etc.) bedraagt de meerprijs ca. 20,- Euro. Eventuele extra reparaties en vervangingen worden uitsluitend uitgevoerd na overleg en goedkeuring.
 
(Tip: In het voorjaar is het meestal erg druk in onze werkplaats. Maak tijdig uw afspraak of plan uw onderhoud in het najaar of winter!)
 
 
Voor uitleg over de Bovag onderhoudsbeurt klik op:
 
Voor uitleg over de banden op een aanhangwagen of caravan klik op:
 
Voor uitleg over de werking en montage van de breekkabel klik op: